حس بد بعد از رابطه جنسی در دوران عقد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1265 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و عرض خسته نباشی.

بنده عقدم.منو شوهرم رابطه کامل داریم و بیشتر مواقع منو به ارگاسم میرسونه ولی بعد از ارگاسم حس خیلی بدی دارم.جوری که انگار ناامیدم از زندکی حس افسردگی همش میگم کاش ازدواج نکرده بودم  ولی قبل  دلم میخواد رابطه داشته باشم اما بعدش پشیمون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو در حال حاظر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

1- ببینید علت این ناراحتی شما پس از رابطه جنسی چیست. تمرکز کنید و به جای دریافت احساسات فقط سعی کنید تا علت ناراحتی خود را درک کنید.

2- اگر با همسر خود به لحاظ عاطفی مشکل دارید یا وی را دوست نداشته باشید طبیعی است که همچین احساساتی را نشان دهید.

3- به معیارهای ازدواج خود دقت کنید. اگر حس می کنید که اشتباه انتخاب کردید در انتخاب خود تجدید نظر کنید

4- به نوع رابطه جنسی که دارید دقت کنید شاید از نوع رابطه ای که دارید لذت نمی برید و به خاطر همسر خود تن به این نوع رابطه می دهید

5- اگر هیچ کدام از این احساسات نبود کمی به خودتان فرصت دهید، برخی از زوجین جوان در ابتدای زندگی مشترک همچین احساساتی را نشان می دهند.

6- در صورتی که حال شما بهتر نشد حتما قبل از ازدواج قطعی مشاوره پیش از ازدواج انجام دهید تا مشکل شما حل شود

تجربه شما

یعنی احساس گناه داری؟ عزیزم عقد همون ازدواجه شما دقیقا به این مسئله تو محضر بله گفتین. پس لذت بدین و لذت کامل رو ببرین

دوران عقد به خاطر احتیاط های عقلانی میگن رابطه کامل نباشه که بنظرم صحیحه اما خب برای شما که اتفاق افتاده و به هیچ وجه به هیچ وجه گناه نیست