سلام من باردارم هفته ی 10 بارداری هستم خیلی سوزش معده دارم قرص رانیدیتین میخورم فایده نداره و از بس معدم میسوزه نمیتونم چیزی بخورم و همیشه گرسنمه خیلی گرسنم میشه ولی از معدم نمیتونم چیزی بخورم چکار کنم برای معدم چی بخوره خوبه وبرای حالت تهوع ویتامین ب6 ،بخورم خوبه روزی چند بار بخورم ؟ممنون میشم جواب بدید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما باید وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید بعد از صرف غذا دراز نکشید نیم ساعت قبل از غذا از قرص ویتامین ب۶ استفاده کنید از خوردن غذاهای چرب و پر ادویه پرهیز داشته باشید موفق باشید