سلام ازکجامتوجه شوم که شیرم از غلضت کافی برخورداراست و به اصطلاح آبکی نیست؟ برای اشتن شیربیشتروبهترچه توصیه هایی میکنید؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی وزن گیری مناسب کودک نشان دهنده کیفیت و کمیت بالای شیر مادر است. استفاده از همه گروههای غذایی به اندازه کافی در طول روز به خصوص مصرف میوه ها و سبزی های تازه لبنیات غلات مصرف آب فراوان انواع گوشت سوپ ها بسیار مناسب هستند