باسلام و خسته نباشید من هفته15 بارداری هستم از 7 صب تا 4 عصر سر کارم و شلوار تنم هست میام خونه بیرون دستگاه تناسلیم کمی خارش میگیره این یعنی عفونت اداری؟؟؟ میشه با آب و سرکه شست؟ چکار باید بکنم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون خیر عفونت ادراری نیست احتمالا عفونت قارچی دارید بهتره داخل منزل لباس زیر وشلوار نپوشید واینکه دستگاه تناسلی خودتان را همیشه خشک نگه دارید قارچ در محیط گرم ومرطوب رشد میکند