بی اشتهایی بارداری

سلام و خسته نباشید

اولین بارداری رو دارم تجربه میکنم الان هفته ۱۶ هستم ، خداروشکر ویار و حالت تهوع نداشتم تا الان فقط به بو حساس شدم و از غذاهای گوشتی تقریبا بدم میاد مخصوصا گوشت قرمز، میلم بیشتر شده ماست، دوغ، خیار، ولی در کل تا حالا زیاد اشتها ندارم و تقریبا در این مدت حتی کمی وزنم کم شده و حتی شاید ثابت مونده ، همسرم نگران هست که چرا مواد مغذی نمیخورم درحالی بنده خیلی گرگرفتگی دارم و با خوردن این مواد حس میکنم حالم بد میشه ، زیاد تنوع غذایی نمیتونم داشته باشم با این اوصاف، چکار کنم که اشتهام بیشتر بشه و وزن بگیرم کم کم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

تا 3 ماهگی اگر افزایش وزنی مشاهده نکنیم مشکلی نداره اما ثابت ماندن وزن و یا حتی کاهش وزن از ماه چهارم به بعد میتونه برای جنین نامطلوب باشه. در فصل تابستان معمولاً حس به مایعات از نوع سرد (دوغ-ماست و ..) بیشتر میشه. توصیه میکنم زیر نظر متخصص رژیم مخصوص دوران بارداری رو دریافت کنید و زیر نظر باشید تا بارداری سالمی رو تجربه کنید.