سردی همسر در رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 469 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

یک ماه و نیمه که ازدواج کردیم از این قبل تر ۳سال نامزد بودیم و رابطه مقعدی داشتیم الان هم من بسیار گرم مزاجم اگه نمیگم هر روز رابطه داشته باشیم مراعات همسرمو میکنم ولی دوست دارم یه روز در میون باشه که اونم اذیت نشه ولی همسرم که جدیدا مشغله فکری کار و مسکن داره اصلا پیشنهاد نمیده تازه دوست داره نهایت سه روز یکبار باشه به گمونم اونم تا من نرم خودش تقاضا نمیکنه خیلی دوستم داره و وقت میگذرونیم اما این که ازم نمیخواد اذیتم میکنه...اگه من بیمارم قرصی بی زحمت پیشنهاد بدین تا اذیتش نکنم ممنون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
بر اساس شرح حالی که ارسال  کرده اید همسرتون مدتی است درگیر کار و مشغله زیاد است و بنابر این از نظر سطح انرژی لازم برای پرداختن به رابطه زناشویی روزانه دچار مشکل شده است . سعی کنید روابط زناشویی خود را به روزهایی که ایشون انرژیک تر و سرحال تر هستند شیفت دهید مثل ایام تعطیل و غیره ...
در ضمن از ایشان بطرز دوستانه ای هم بخواهید گاهی ایشون و گاهی خود شما برای شروع رابطه پیش قدم شوید و هیچ شرمی در این خصوص نداشته باشید .
بتدریج با جا افتادن شرایط زندگی اوضاع رابطه زناشویی شما هم بهتر خواهد شد و هیچ نگران نباشید .

تجربه شما

ممنونم آقای دکتر سپاسگزارم