سلام تشکر میکنم از دکترهای خوبمون و دوستان که راهنمایی میکنند😘 چند وقته همسرم بهم میگه بیرون نرو یا اگه میری باید با برادر باشه یا پدر یا من خودش سر کاره خانواده منم همینطور اونا که بیکار نیستند که با من برن بیرون دیروز همسرم بهم گفت حق نداری خونه خواهرت یا  فامیل بری باید از من اجازه بگیری. میگیرم ولی بعضی وقتها یادم میره من همیشه وقتی میرم بیرون با مادرم میرم بیرون اصلا تنهایی جایی نرفتم . این رفتارش خیلی اذیتم میکنه تورو خدا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.

دوست عزیز در دوران نامزدی هم همسرتان به شما اجازه بیرون رفتن نمی دادند؟

دلیلی وجود دارد که همسرتان اجازه نمی دهد؟

با او در این زمینه صحبت کرده اید یا خیر؟

سعی کنید دلیل اجازه ندادن ایشان را متوجه بشوید با او صحبت کنید به صورت گفت و گویی موثر، با همدلی کردن انگار که با دوست خود صحبت می کنید از نیازها و خواسته های خود.

به او بگویید که رفتار ایشان باعث می شود شما ناراحت بشوید

وقتی علت را متوجه شدید می توانید به دنبال راه حل باشید و با هم به توافق دوجانبه برسید

حتما با مشاوری به صورت حضوری در ارتباط باشید

موفق و موید باشید