سردرگمى در بچه دار شدن

سلام.  من ٣٥ سالمه سه ساله ازدواج كردم به خاطر بيمارى كه قبلا داشتم اطرافيانم يكم ميترسند كه من بچه دار بشم خودم خيلى بچه دوست دارم شوهرمم همينطور هميشه قربون صدقه بچه ها ميره ولى بخاطر من ميگه بچه نميخوايم دردسره از اون طرف خانواده شوهرم هى ميگن پس كى بچه ميارى الان وقت دكتر گرفتم ولى باز هى پشيمون ميشم ديگه نميدونم چيكار كنم بخدا با خودم ميگم يعنى ميتونم ٩ ماه تحمل كنم آخه خيلى ضعيفم با يه حالت تهوع همين الان خيلى حالم بد ميشه كمكم ميكنيد تصميم درست بگيرم چيكار كنم ميترسم چند سال بعد كه سنم بالا بره شوهرم دلش بچه بخواد واقعا موندم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٥ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
بهترین کار این هست که به متخصص مراجعه کنید و اگر ایشون شرایط شما رو برای بچه دار شدن مناسب دیدند حتما اقدام کنید