سلام عرض خسته نباشید خدمت شما من ۲۶ سالمه و عمل لازک چشم انجام دادم و انگاری قبل از عمل توی هفته اول بارداریم بودم نمی دونستم و دارو مصرف کردم چند تا. میخواستم بدونم این عمل که تقریبا  روزهای اول بارداریم بود بر روی جنین تاثیر بعد میگذاره؟ خیلی نگرانم. ممنون میشم زود تر جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام.  بستگی به داروهايی دارد كه مصرف شده و نظری نمی شود داد از پزشک چشم بپرسيد