با سلام، دختر دو سال و دو ماهه ای دارم که به شدت بی اشتهاست، ۹۸۰۰ وزن و ۸۵ قدشه، فقط وعده صبحانه رو خوب میخوره اون هم فقط تخم مرغ، خیلی کم پیش میاد ناهار و شام رو درست غذا بخوره فقط دو سه قاشق میخوره، شربت و قطره اصلا نمیخوره میخواستم اگه ممکنه لطفا یه قرص که برای باز شدن اشتهاش مفید باشه بهم معرفی کنید موقت بهش بدم تا به غذا خوردن عادت کنه، ممنون

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

مادر عزیز، مکمل ها و داروهای زیادی هستن که میتونن به افزایش اشتهای کودکتون کمک کنن اما بد نیست اگر قبل از مصرف هر گونه دارو یا مکمل به متخصص مراجعه کنید تا پس از مشخص شدن مشکل داروی مناسب یا مکمل مناسب تجویز بشه. بله. کودک شما وضعیت خیلی مناسبی نداره اما خبر خوب این هست که با توجه به سنش حتماً میتونید جبرانش کنید

با احترام