تداخل داروهای مکمل

با سلام. من قرص زینک و بیوتین و آهن و فولیک اسید استفاده میکنم. این موارد باهم تداخل دارند؟ من تالاسمی مینور دارم و به شدت احساس خستگی و بی حالی دارم و فقر آهن.

شنیدم که فولیک اسید و بیوتین باهم تداخل دارند. درسته؟ و اینکه فولیک اسید خارجی استفاده میکنم ایرانیش باعث سرگیجه میشه برام. 22 سالمه

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
بهتر است بجای قرصهای متعدد از یک مولتی ویتامین مینرال کامل استفاده نمایید تا هم نگران تداخلات نباشید و هم از خوردن چندین قرص روزانه راحت شوید.