با سلام

من در هفته ۸ بارداری قلب جنینم وایساد و در هفته یازده در سونو متوجه شدم. دکتر برام قرص میزوپروستول نوشت و با این دارو و داروهای گیاهی جنین و قسمتی از جفت رو دفع کردم. ۱۲ روز بعد سقط سونو دادم که نوشته بود توده هتروژن ۳۹ در ۱۶ میلیمتر درون حفره رحم در ناحیه فندوس رویت شد که بقایا بارداری یا clot است. دکتر برای من متیل ارگونین آنتی بیوتیک و ترانگزامیک اسید تجویز کرد. گفت برای اینکه رحم بسته بشه و با پریود بعد بیاد پایین. بعد مصرف قرص یک روز خونریزی داشتم و چند لخته خون متوسط دفع کردم. که فکر نمیکنم بقایا بود. بعد از مصرف این قرص ها به مدت یک هفته هنوز خونریزی کمی بخصوص بعد ادرار دارم. آیا با این وضعیت و تمام شدن قرص ها خونریزی من قطع میشه؟ امکان عفونت چقدره؟ در این باره منتظر باشم و یا اقدامی کنم؟ من از تاریخ ۲۸ تیر که سقط کردم تا امروز که ۱۴ مرداد هست خونریزی دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام بهتر است مجدد سونوی واژينال انجام داده و بررسی كنيد تا در صورت لزوم مجدد شياف مصرف كنيد آنتی بيوتيک هم لازم است