سلام خسته نباشید. من روز ۱۴ پریودم آمپول اچ سی جی تزریق کردم. بعد از چند روز میتوانم از بی بی چک استفاده کنم؟؟ آیا این صحیح هست که میگن بعد از ۱۴ روز اگه باردار باشی بی بی چک نشون میده یا پریودی باید بیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بی بی چک تست دقیقی نیست. بعد از دو هفته جهت مشخص شدن نتیجه بارداری باید آزمایش خون انجام دهید. روز خوش

تجربه شما

سلام

اکثر پزشکان دو هفته بعد از تزریق را برای انجام آزمایش مشخص میکنند البته شما میتوانید بعد از تاخیر پریودتان هم این کار را انجام دهید. روز خوش

سلام

عرض کردم بی بی چک تست دقیقی نیست و ارزش تشخیصی ندارد و جوابش قابل اعتماد نیست. بهتر است آزمایش بدهید. روز خوش

امروز که ۱۵روز میگذره یک بی بی چک زدم که یک هاله خیلی کم رنگ افتاد ممکنه اثر آمپول باشه؟

یعنی ۱۴ روز بعد از تزریق اچ سی جی آزمایش خون بدم؟