سلام خدمت مشاوران زحمت کش سایت. پسرم تازه رفته تو چهار سالگی و یه ماه هست که داداشش بدنیا اومده. همش حسودی میکنه. نمیذاره کسی بغلش کنه. خودش هم محکم بغلش میکنه یا محکم دستشو به صورت بچه میکشه یا فشارش میده. گاهی هم باهاش خوبه. حرف زدنش کامل نشده. دیر زبون باز کرده. مهد کودک هم گذاشتیم نرفت گریه میکرد ما هم منصرف شدیم. صبح تا شب هم همش سرپاست و بازی و شلوغ کاری میکنه. منم خسته میشم کلافه میشم تنبیهش میکنم‌ ولی فایده نداره. واقعا دیگه اعصابم نمیکشه نمیدونم چیکار کنم. مامانم اینا شهرستان هستند. مادر شوهرم هم اصلا بلد نیست کمکم کنه. لطفا راهنماییم کنید. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

دوست عزیز شما نباید بچه رو تنبیه کنید. نهایتا از چیزی که خیلی مورد علاقه اش هست آن هم برای چند دقیقه محرومش کنید.

حسادت کردن با توجه به سن و شرایط پسرتون طبیعیه. شما و سایر اطرافیان سعی کنید طوری رفتار و برخورد کنید که اصلا" باعث برانگیخته شدن حسادتش نشه و خودتون رو خنثی نشون بدید.

در مورد مهد هم حتما" به مهدهایی مراجعه کنید که مربیِ جذب داشته باشه و تا چند وقت شما و مربیِ جذب در محیط مهد همراهش باشید و کم کم ازش دور شید.

از همسرتون هم بخواهید که بیشتر همراهیتون کنن در مورد بچه ها که حداقل یه زمانهایی که ایشون پسربزرگتون رو به پارک و گردش و... بردن شما بتونید به پسرکوچکترتون برسید.