روابط زناشویی بعد از زایمان

با سلام و عرض ادب احترام  من خانمی هستم ۲۶ ساله که ۵ دی۹۶ زایمان کردم سزارین به دلیل مدفوع خوردن فرزندم که تو nicu بستری شد و بعد از مرخص شدن تا دو ماه با همسرم رابطه نداشتم و بعد از دو ماه تا به الان نمیتونم با همسرم رابطه برقرار کنم احساسم نسبت بهش سرد شده و هرکاری میکنم رابطمون خوب باشه نمیشه زمان رابطه گریه میکنم که نمیتونم نه نیاز خودم و همسرمو برطرف کنم احساس خفگی میکنم و از رابطمون فرار میکنم گریه های شبانه فرزندم من اذیت میکنه مدام بیداره نمیتونم به خودم رسیدگی کنم  گریه میکنم و مدام فکرم به این میره که خود کشی کنم یا طلاق بگیرم خواهش میکنم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

نگران نباشید. تمامی خانم ها بعد از زایمان دچار بی میلی جنسی می شوند. اگر فرزندتان را خودتان شیر می دهید تا زمانی که شیر می دهید یعنی دوسالگی فرزندتان احساس گرمی در میل جنسی در شما کم خواهد بود. به همسرتان هم توضیح بدهید که این یک فرایند کاملا طبیعی است و باید حوصله داشته باشید و صبر پيشه کنید. به تدریج روند گرمی جنسی شما در طی دو سال آینده به حالت اول خود باز خواهد گشت.

اگر احساس افسردگی دارید و تمایلات خودکشی در شما پدیدار شده ممکن است دچار افسردگی پس از زایمان شده باشید. به یک روان پزشک مراجعه کنید