انحراف جنسی شوهرم

با سلام و خسته نباشید

من و همسرم یک سال هست که ازدواج کردیم تا وقتی نزدیک هستیم مشکل خاصی نداریم ولی وقتی چند روز از هم دوریم حرفهای عجیب میزنه که حس میکنم یه سری انحراف جنسی داره

مثلا اینکه دوست داره وقتی رابطه داریم یه نفر دیگه هم مارو ببینه و یا با دیدن فیلم مستهجن رابطه داشته باشیم من میترسم این انحرافات شدیدتر بشه خواهش میکنم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
مواردی که به آنها اشاره کرده اید از مصادیق انحرافات جنسی نیست اما در صورت اصرار  همسر شما به خصوص در مورد دید زدن شخص ثالث به رابطه زناشویی شما ، و انجام رابطه جنسی با نظارت فردی دیگر به صورت مستمر و پیوسته ، در آن صورت حتما به اتفاق همسرتون به یک زوج درمانگر مراجعه فرمایید .