رفتار بد همسر

106 بازدید 1 تبادل تجربه

من سه ساله ازدواج کردم همسرم تک پسره و یک دختر یک سال و نیمه دارم

مشکلم رفتار همسرم هست اول اینکه خیلی وابسته هست به خانوادش و حتی ما ماه عسلم با مادرش رفتیم و حتی یک سفر یک روزه هم با هم تنها نرفتیم میگه اصلا نمیتونم بدون حضور خانوادم سفر برم و نصف بیشتر روزم با پدر و مادرش هست چی بشه یک ساعتم برای ما بذاره یا نه یکبار که با مامانش بحثمون شد مامانش اومد هر چی که از دهنش دراومد بهم گفت ولی بعد ازون شوهرم ماشین و ازم گرفت و گفت حق نداری تو بری بگردی در صورتی که مامانم تو خونه دلش گرفته و همین الانم چون باباش ماشینو احتیاج داشت ازم گرفت و داد بهش اول نیاز اونا رو می بینه بعد من

و اینکه اصلا محبت کلامی نداره خونه که میاد بزور باهاش حرف میزنم چه برسه بخواد بهم محبت کنه با اینکه کلی کار انجام میدم ولی بهم میگه تو که زحمتی نمیکشی منه بدبخت کار میکنم معلومه اسراف میکنی با اینکه من اصلا اهل اسراف نیستم

با کارکردن و ادامه تحصیلمم مشکل داره

وقتی که بیمار میشم اصلا تحمل اینکه یه کمک کوچیک کنه نداره و باید با حال مریضی کل کارها رو انجام بدم بدون کم و کاست میگه  برو خونه بابات تا خوب نشدی نیا که نه من مبتلا بشم نه بچه و تا وقتی هم که من نگفتم حق نداری بیای وگرنه تو خونه نباید بیفتی یه گوشه من تحملش و ندارم خونه کثیف بشه

شب ها تا ساعت ۱ دخترم بیداره من باید اون که خوابید تا ساعت ۲ خونه رو کامل دستمال بکشم بعد بخوابم

 بس که سختگیره ناراحتی عصبی گرفتم

حالا با این توصیفات  بنظر شما طلاق من کار نادرستیه با وجود بچه خواهش میکنم دقیق راهنماییم کنید من امکان مشاوره حضوری ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام .امیدوارم که خوب باشید .توجه داشته باشید ادامه دادن زندگی به خاطر بچه بزرگترین خیانت در حق بچه است .بچه های ما از روابط ما الگوهای زندگیشان را یاد می گیرند وقتی مادر می نشیند تا شوهرش هر بلایی که خواست سرش بیاورد در واقع در حال یاد دادن همین الگو به فرزندش هست .ضمن اینکه بچه ها پدر و مادر سالم و سر حال می خواهند نه والدین کسل و افسرده .پس اگر رابطه عاشقانه ای با همسرمان نداریم و نمی توانیم بسازیم جدا شدن هم به نفع ماست هم به نفع همسرمان و هم به نفع فرزندمان . هیچکس نمی تواند از بیرون به شما بگوید جدا شوید یا زندگی کنید این فقط انتخاب شماست و هر کس هر چه می گوید احساس خودش هست و ربطی به شما ندارد ‌.پس به تجربه خودتان مراجعه کنید .تجربه ما بهترین راهنما برای ماست گاهی ذهن ما، ما را گول می زند و مثلا می گوید اگر فلان کار را بکنی همه چیز درست می شود در صورتیکه ما باید بدانیم هیچ معجزه ای در کار نیست هر چیزی که در طول زمان تجربه کرده ایم بعد از این نیز همان را تجربه خواهیم کرد ‌.

تجربه شما

عزیزم اصلا شرایط خوبی نداری. اینکه بگم دلم سوخت و ناراحت شدم و.... دردی از دردات دوا نمیشه. اما همسر شما معنی زندگی مشترک رو نمیدونه و به زن به چشم کلفت نگاه میکنه. مشاور کاملا درست گفت خودت همسرت و روحیاتش رو بهتر میشناسی اگه میبینی تغییر نمیکنه اصلا باهاش زندگی نکن. سالهای آتی چیزی ازت نمیمونه. زندکی مشترک همراهی تو سختی و خوشی همسر شما متاسفانه هیچ شعوری نداره بنداز کنار مامان و باباش تا بفهمه نتیجه تربیت بد پدر مادرش و رفتار زشت خودش چیه

همیشه اولین انتخاب بهترین انتخاب نیست. شما فرصت های زیادی داری