سلام. شوهرم آزواسپرمی هست در آزمایش سونو مشخص شده اندازه بیضه کوچک هست و دکترشون بدون هیچ دارویی به شوهرم بدند گفتن برای اهدای جنین اقدام کرد. آیا واقعا هیچ داروی نیست که بلکه بیضه ها ترمیم شوند.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام‌
لازم است آزمایشاتشون شامل تستهای هورمونال و سونوگرافی و ارزیابی اسپرم، دیده شود و سابقه پزشکی قبلیشون بررسی شود.
در برخی موارد نیز میشود با نمونه برداری از بیضه، وجود اسپرم رو اثبات کرد و اسپرم موجود را فریز کرد.