سلام وقت بخیر من خانم 29 ساله هستم 3 بهمن پری شدم در اقدام برای بارداری بودم که بعد از 10 روز تاخیر باسونو متوجه کیست 5 سانتی شدم 2 دوره HDمصرف کردم الان منتظر پری هستم مصرف دارو به اتمام رسید فقط میخواستم بدونم از این ماه تخمک گذاریم انجام میشه تو سونوی روز 14 پری این ماه هنگام مصرف دارو فولیکول نداشتم این ماه که دارو تموم شد بعد پری تخمک گذاری دارمن یا نه ؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیزم تخمک گذاری شما بستگی به نوع کیست و میزان پاسخ به درمان شما دارد که در افراد متفاوت هست . شما باید به طور منظم تحت نظر و درمان باشید و تکرار سونو و استفاده از کیت تخمک گذاری میزان پاسخ دهی تخمدان شما را مشخص میکند.