سلام.  ازتون ممنونم که به سوالم پاسخ میدین. من 20 روز میشه آمپول سینال اف رو که گرفتم میخواستم بدون خاصیتش نرفته؟ و اینکه از داروخانه تا خانه یک ساعت راه بود و توی کیفم بود هوا هم گرم بود روی موتور هم بودم. آیا مشکلی پیش اومده یا خراب شدن ؟ و اینکه ساعت تزریقش چه ساعتی مناسب تر هست. خیلی ازتون ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  دارو را در دمای 2 تا 8 درجه سانتیگراد و در ظروف مقاوم به نور باید نگهداری شود  از یخ زدن دارو نیز باید جلوگیری شود اینکه آمپول را در چه ساعتی تزریق کنید باید از پزشک معالج خود که شرح حال کاملی از شما دارد واز وضعیت تخمدان های شما از طریق سونوگرافی اطلاع دارد جویا شوید موفق باشید.