رشد نکردن پسر 4 ساله

سلام . من پسر خواهری دارم چهار سالشه و با وزن ۲ کیلو و ۲۰۰ به دنیا آمد و این پسر تا الان حرف نمیزنه اصلا به زور راه میره رشد نداره الان ۱۰ کیلو وزن داره با اینکه چهار سالشه ولی حتی ماما بابا هم نمیگه و خیلی دکتر اطفال بردیم عکس گرفتن از سرش آزمایشات خیلی انجام دارم با هزینه های بالا ولی دکتر هیچ مریضی تشخیص نداد دارو میدن و این هیچ اثر نداره این بچه خیلی ضعیفه عین چوب خشک میمونه همیشه هم اسهال و استفراغ داره و باید چند روز بستریش کنن دکتر مغز و اعصاب بردیم نوار مغز و اعصاب هم گرفتیم هم مشکلی نداشت کلا بچه توی هیچی رشد نداره مثل بچه یک ساله میمونه دلیلش چیه میشه بفرمایید ؟

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

دلايل زيادی داره

اين تأخير تكامل ممكنه ناشی از فلج مغزی باشه ممكنه ناشی از بيماری های متابولیک باشه و خيلی چيزای ديگه.

حتماً توسط فوق تخصص غدد اطفال ويزيت بشه.