ادرار کردن کودک در خواب

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 28 بازدید 1 تبادل تجربه

یکسال هست که پسر 4 ساله ام را از پوشک گرفته ام. تقریبا خوب پیش رفت تا این چند روز اخیرا گاهی در خواب خودش را خیس میکند. همیشگی نیست اما در هفته دو سه بار این اتفاق میفته. چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.
ابتدا توجه کنید در شب هایی که خیس کرده، فعالیت زیاد، هیجان، تنش و مساله ای داشته یا نه.
در مورد شب ادراری مستقیم صحبت نکنید مثلا نگویید نباید جیش کنی و.... ، و به هیچ عنوان سرزنش نکنید. اما برای هر بار که شب ادراری ندارد تشویقش کنید مثلا بغل کنید ببوسید و بگویید افرین(تشویق برای تمیزی کنید ولی تنبیه یا سرزنش یا نصیحت برای جیش نکردن نکنید). در طول روز مایعات بسیار به او بدهید تا شب و شب ها دو ساعت قبل از خواب هیچ مایعاتی به او ندهید. این روال را دو هفته تکرار نمایید.

تجربه شما

بسیار سپاسگزارم