با سلام . من بچه هام دوقلو پسر دو ساله هستن، یکی دوبار رفتن خونه همسایه چون در شهر غریبم به مدت یک ربع ساعت بازی کردن و آوردمشون حالا نمیدونم از بچه همسایه یا زمانی که از خیابون رد شدیم و چندتا پسر بچه داشتن دعوا میکردن و فحش و حرف زشت میزدند خلاصه نمیدونم از کجا یاد گرفتن و به همدیگه زمان دعوا اون کلمه زشت رو میگن .

من عکس العملی نشون نمیدم انگار نمیشنوم فقط از هم جداشون میکنم سعی کردم بهشون شعر یاد بدم با دوبار تکرار کردن من شعر رو یادگرفتن ولی اون حرف زشت رو فراموش نکردن و موقع دعوا به همدیگه با داد میگن و این برام سخته 😔😔و باعث خجالتم توی جمع و یا حتی خلوت خودمون ...

میشه من رو راهنمایی کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

با سلام.

راهبرد صحیح در این سن دقیقا همان بی توجهی نسبت به حرف زشت است. البته بی توجهی باید کامل باشد انگار که شما در آن محل حضور ندارید. چون فرزندان شما دوقلو هستند باهم تعامل دارند و این توجه را از همدیگر نیز دریافت میکنند. توجه کنید شما در طول دعواهای آنها به هیچ وجه نباید مداخله کنید. مداخله شما عین توجه است حتی زمانی که در مورد کلمه زشت چیزی نمیگویید. نسبت به دعوای آنان بی اعتنا باشید و پس از اتمام دعوا و آشتی میان آنها میتوانید در قالب بازی و نقاشی در مورد رفتار درست آموزش دهید ( راهبرد غیر مستقیم ). برای این موضوع میتوانید از کتاب های آموزشی گروه سنی الف نیز استفاده کنید.