وسواس فکری در رابطه با بیمار شدن

آقای دکتر چند وقتی هست که به بیماری وسواس فکری عملی مبتلا هستم،همش ترس از بیماری دارم، حس میکنم اگه یه سری کارای خاص رو انجام ندم به بیماری مبتلا میشم،چند وقتی هم هست که همش با کوچکترین علایمی حس میکنم بیمارم و میرم دکتر،چه کار کنم؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
این اختلال « هایپو کندریازیس » یا وسواس خود بیمار انگاری نام دارد که موجب می شود فرد مبتلا دائم‌ در مطب ها ، کلینیک ها و آزمایشگاه ها در حال بررسی و چک آپ  سلامت خود باشد !
برای درمان این بیماری به جای مراجعه به انواع و اقسام اطباء گوناگون و انجام ده ها آزمایش و تصویر برداری های بی حاصل و پر هزینه کافیست به یک روانپزشک مراجعه نموده و با اعتماد به پزشک معالج ، بعد از درمان‌های دارویی و غیر دارویی لازم سلامتی خود را مجددا به دست آورید ، سلامتی که هست ولی شما خلاف آن را احساس می کنید !!!