درمان افسردگی همسرم

سلام

شوهر من دچار افسردگی هست و تمام تلاش من برای درمان ایشون بی نتیجه بود برای همین من هم الان ۵ ماهه خونه پدرم هستم.

علائم افسردگی شوهرم شامل بی میلی و بی رغبتی شدید نسبت به همسر و زندگی. فحاشی و بددهنی، داشتن دست بزن به نحوی که جرأت کوچکترین اعتراض یا بحث یا انتقادی رو نداشتم وگرنه سریع به من حمله می کرد و کتکم می زد. کنترل بیش از اندازه ی من و گرفتن هرگونه آزادی، جوری که من به سمت افسردگی پیش میرفتم.

الان همسرم چند جلسه با مشاوری صحبت کردن البته بدون حضور من. مشاور گفتن افسردگی ایشون با روانکاوی و مشاوره قابل درمانه ولی علائمی که من از همسرم دیدم نیاز به روان درمانی و دارو درمانی هم داره. خواستم راهنماییم کنین که آیا ایشون قابل درمان هستن چون من هیچ امنیت جانی و روانی پیش ایشون ندارم و این که طول دوره درمان چقدر طول میکشه و اینکه من چطوری میتونم کمکش کنم

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

ممنونم که مارو انتخاب کردید

دوست عزیز افسردگی خداروشکر قابل درمان است اصلا جای نگرانی نیست

اما برای درمان افسردگی علاوه بر جلسات مشاوره نیاز به دارو درمانی هست

پایدار باشید