بهانه گیری و دعوا با همسر

سلام خسته نباشید. من با شوهرم خیلی زود زود بحثمون میشه چیکار کنم راستش من زیاد بهانه میگیرم گیر میدم بهش مادرشو خیلی دوست داره

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز همین که خودتان می دانید و اعتراف می کنید که خیلی بهانه گیر هستید تبریک می گویم . سعی کنید مشکلات خود را رفع کنید و به هر چیزی گیر ندهید . اگر این بهانه ها و گیر دادن ها زیاد شود همسرتان را از خانه فراری می دهید و چون خانه برای او جای آرامش نیست ترجیح می دهد کمتر در خانه باشد . پس تمام عیب های خود را رفع کنید تا زندگی آرامی داشته باشید .
موفق باشید .