زایمان طبیعی همراه ماما

سلام هفته ۲۶ بارداریم.  قبل از بارداری اختلال واژینیسموس داشتم میخوام طبیعی زایمان کنم البته بهش فکر میکنم تمام بدنم میلرزه و مثل قدیم میشم میخواستم بدونم یه ماما تا چه حد میتونه کمکم کنه و اگر بخوام یه ماما بگیرم چه مراحلی داره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در زایمان طبیعی خود خانم باردار باید با مامای همراه خود  همکاری نماید اگر همکاری نکنید پزشک یا ماما برای شما کاری نمی توانند بکنند باید شدت مشکل شما تحت نظر پزشک یا ماما با انجام  معاینه بررسی شود که اگر مشکل شما شدید بود زایمان سزارین برای شما گزینه مناسب تری است  موفق باشید