سلام من اوایل ماه پنچم بارداریم،کمک کاری تیروئید هم دارم که چند ساله تحت درمانم،تاحالا هم سونو انجام ندادم.ماه پیش وزنم 64 و نیم بوده،بعد از یک ماه وزنم شده 67.9، یعنی تو یک ماه بیشتر از 3 کیلو اضافه وزن دارم، آیا این طبیعیه؟خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

سلام دوست عزیز شرح حالتان بسیار ناقص است. این که شما در دو اندازه گیری با ترازوی معمولی 3 کیلو تفاوت وزن داشته اید نمی تواند واقعا نشان دهد که آیا در این مدت چربی اضافه کرده اید یا در اندازه گیری دوم چقدر احتباس آب و مایعات در بدن تان وجود داشته است. بهتر است در فاصله یک ماه دو آنالیز بدن انجام دهید تا از نظر میزان چربی اضافه شده بررسی شوید. اگر این میزان ناشی از اضافه شدن چربی باشد می تواند به دلیل تغییر سبک زندگی، کاهش ورزش به دلیل گرمای فصل تابستان، افزایش مدت زمان نشستن و بی تحرکی در منزل، استفاده بیشتر از شربت ها و... باشد. البته از نظظر وضعیت تیروئید نیز باید بررسی شوید.