زود جوشی و عصبی شدن همسرم

سلام خسته نباشید چند وقتی میشه که همسر من زودجوش و عصبی شده در صورتی که قبلا اینطور نبود. در مقابل هر مسئله ای که خلاف خواستش باشه واکنش بدی نشون میده و شروع به فریاد زدن میکنه راهنماییم کنین. دیگه دارم خسته میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را را انتخاب کردید .
دوست عزیز به گفته خودتان تازگی همسرتان زود جوش می آورند . پس به دنبال علت آن باشید . شاید شما کاری انجام می دهید که اورا عصبانی می کنید . یا در محل کارشان فشار بر روی او زیاد است و چون نمی تواند آنجا حرفی بزند در خانه عکس العمل نشان می دهد . با او دوستانه صحبت کنید و از او بخواهید که علت عصبانیتش را بگوید و چنان مطرح کنید که بداند شما می خواهید به او کمک کنید .
موفق باشید .