ترشحات سفید در دوران بارداری

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

هفته ۱۶ بارداری هستم و به علت اینکه جفتم پایین  بود و خونریزی کمی داشتم استراحت دکتر برام تجویز کردند.در حال حاضر لکه بینی ندارم ولی بعد از دستشویی(مدفوع) ترشحات سفید غلیظ می بینم که منو نگران کرده که آیا  مشکلی هست؟ خارش و سوزش هم ندارم. سونو بعدی هفته ۱۷ هست آیا  باید کار خاصی انجام بدم؟علائم کم شدن طول سرویکس نیست؟درد و علائم خاصی هم ندارم

با تشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی ترشحات خانم های باردار زیاد می شود که این مسئله طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد  موفق باشید.