سلام خسته نباشید خواهرم ده روزه زایمان کرده و قصد داره با روش حلقه پسرش رو ختنه کنه میخواست بدونه خطری نداره و آیا خوبه توی این سن ختنه بشه یا نه و سن مناسب چه سنیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

 بهترین زمان برای ختنه با حلقه بین یک تا سه ماهگی است هر چند که از صفر تا ۶ ماهگی قابل انجام است اصولا در هر عمل جراحی احتمال عوارص وجود دارد و هیچ جراحی در دنیا بدون احتمال عوارص نیست اما به نسبت سایر روشها احتمال بروز عوارض در ختنه با حلقه بسیار ناچیز است