مصرف قرص تگرتول و شیاف پروژسترون در دوران بارداری

سلام من به خاطر مشکلم قرص تگرتول (کاربازپین ) مصرف میکنم

تحت نظر دکتر نورولوژیست

الان هفته هفتم بارداری هستم دکتر بهم شیاف پروژسترون داده گفتن مقعدی استفاده کنم

این دو دارو باهم مشکلی ایجاد نمیکنه به دکترزنان هم گفتم این دارو رو مصرف میکنم ولی کمی استرس دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر قبل از بارداری با پزشکتان مشورت کردید و طبق نظر پزشک دارو را مصرف میکنید نگران نباشید. مصرف داروها با هم تداخلی ندارند. روز خوش