ارشد روانشناسی پیام نور

سلام خدمت آقای صدیق منش

من پیام نور شیراز ارشد روانشناسی قبول شدم

حالا نمیدونم که از مهر برم پیام نور یا دوباره بشینم درس بخونم برای ارشد بهداشت یا حتی علوم

خیلی انتخاب برام سخته چون میگن پیام نور مدرکش معتبر نیست... واقعا معتبر نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

 با سلام
بابت قبولی به شما تبریک می گم
واقعیت این است که قبولی در پیام نور مساله کمی نیست و اینگونه نیست که ارزش کمی داشته باشد.
این که شما بخواهید بهداشت یا علوم را تفکیک کنید و برای آنها تلاش کنید در ابتدا مساله بدی نیست اما باید در نظر داشته باشید که این خود شما هستید که با بررسی دقیق شرایط خود برای نرفتن به دانشگاه و خواندن دوباره می توانید تصمیم درست بگیرید.
من از شرایط مالی و اقتصادی، وضعیت آرامش و آماده بودن فضای درس خواندن، شرایط و برخورد خانواده و ... شما با خبر نیستم.
بطور کلی با در نظر گرفتن شرایط می توانید تصمیم مناسب بگیرید.
از طرفی بنده اعتقاد دارم دانشجو از دانشگاه بالا تر عمل می کند و با وجود اینکه نشستن در کلاس اساتید بزرگ بسیار مفید خواهد بود اما تلاش، مطالعه و پشتکار شما می تواند پیش بینی کننده بهتری برای موفقیت شغلی شما باشد.
شما بعد از تحصیل و یا حین آن می توانید با شرکت در کارگاه اساتید برجسته بصورت خصوصی نیز سطح خود را بهبود ببخشید.
در مورد مدرک واعتبار آن نیز باید عرض کنم این شما هستید که به مدرک خودتان اعتبار می بخشید. به این دلیل که به هر حال دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور همگی مورد تایید هستند.و شما پس از ثبت نام نیز می توانید همین یکسال زمان را برای پیشرفت و مطالعه بیشتر خود صرف کنید تا این که دوباره منابع را مطالعه کنید و یک سال دیگر صبر کنید.
اگر فکر می کنید یک سال می توانید منتظر بمانید و در این یکسال بهتر از سال قبل می توانید مطالعه کنید یکبار دیگر شانس خود را امتحان کنید.
همینطور می توانید ثبت نام کنید و سال آینده نیز دوباره امتحان شرکت کنید همه چیز بستگی به شرایط شما دارد.
همچنین پس از جمع بندی و در نظر گرفتن همه جوانب موضوع  از یک مشاوره تحصیلی بصورت حضوری کمک بگیرید.
موفق و شاد باشید.