دور سر کم کودک

سلام

دور سر دختر من کمه نسبت به سنش. با دور سر ۳۱ بدنیا اومدوالان که یک سالس دور سرش۴۲ هس که این خیلی کمه.

یکبارم این سوال رو پرسیدم و گفتن که تا ۱۲سانت رشد در یکسال خوبه و طبیعی ولی اخه جمجه داره بسته میشه وقتی نیس که بخواد رشد  طبیعی شو بکنه عکس از سرش انداختم کم مونده بسته شه😔 لطفا کامل به من توضیح بدین من دارم دیوونه میشم از فکر کوچیکی جمجه ی دخترم. نمیدونم اینجا اگه میشد عکس جمجه شو میزاشتم تو توضیحات عکس نوشته دانسیته جمجه طبیعی و ضایعه نخایی دیده نشد.

آیا  آخرش  کار به عمل میرسه؟ من نمیتونم بچمو تو اون شرایط ببینم میمیرم توروخدا بهم بگین چیکار کنم😢 خدا خیرتون بده که وقت میزارین برا مامانا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

در صورتيكه تكامل كودكتون نرمال باشه ، مثل گردن گرفتن ، نشستن، راه رفتن ، گرفتن اشيا ، توجه كردن به اطرافيان و چند تا كلمه گفتن ،، حتی اگه دور سر كودكتون كم باشه هم جای نگرانی نيست

ميتونه ارثی باشه يا فقط به دلايل ژنتيكی ملاج زودتر بسته بشه

نهايتاً تا ١٨ ماهگی ملاج بسته ميشه.

اگر هم اختلال تكاملی داره بايد MRI از مغز انجام بشه و تحت نظر فوق تخصص مغز و اعصاب باشه.