خوردن داروی اشتباهی در بارداری

سلام و خسته نباشید.

پریودم عقب افتاده بود و چون معمولا منظم نبود منتظر شدم تا پریود بشم اما نشدم.

مسافرت بودم و بعد از برگشتنم بلافاصله به پزشک مراجعه کردم.

شرایطم رو گفتم و ایشون گفتن که تنبلی تخمدان دارم! حتی چندین بار اصرار کردم که ۱۰۰ درصد مطمئن هستین؟ چون نشونه های بارداری رو دارم. آیا نیازی به آزمایش خون نیست؟

گفتن که نه و اینکه نشونه های بارداری با کیست تخمدان یکی هست و چون من اصلا اقدامی به بارداری نکرده بودم دلیل محکمه پسندشون بود... و من رو فرستادن سونوگرافی و اونا هم در تخمدان من فولیکول دیدن و نوشتن که کیست تخمدان دارم...

حتی ایشون تاکید داشت که تنبلی تخمدانم شدید هست و حتی اگر اقدام به بارداری هم  کنم تا یکسال و شاید بیشتر باردار نمیشم...

به من ۲تا آمپول پروژسترون زدن و گفتن نهایت تا ۱۰ روز دیگه پریود میشی و داروهای متفورمین و مترونیدازول و ... دادن و من بسیار منظم و مرتب استفاده کردم.

این ۱۰ روز شد ۱۴ روز و من پریود نشدم. به صورت اتفاقی رفتم جای دیگه ای و پزشک جدید گفتن که ببخشید کدوم احمقی اینارو برات نوشته... برو آزمایش خون بده.

منم که سرتاپا اضطراب. رفتم و بعد هم متوجه شدم که بله... باردارم...

یعنی وقتی پیش اون قبلی رفته بودم در واقع حدودا ۲هفته بوده که باردار بودم...

خلاصه اینکه الان ۱۹ هفته و ۱ روزمه.

آزمایش غربالگری اولم مشکلی نداشت. اما غربالگری دومم که انجام دادم مشکوک به تریزومی ۲۱ بود.

رفتم آمنیوسنتز.

حالا منتظر نتیجه هستم.

در این مدت به شدت مراعات کردم. هرچیزی که پزشکم گفته مو به مو اجرا کردم.

با همسرم نسبت فامیلی ندارم و هیچکدوممون سابقه ی بیماری های ژنتیکی نداریم.

سوالم اینجاست که نکنه به خاطر اون اول بارداری و تشخیص اون پزشک بی تجربه و تجویز دارو های اشتباه اینطوری شده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
برخی از داروهای مصرفی مجاز بوده و نگران نباشید. مشکل ذکرشده ژنتیکی است و ربطی به مصرف دارو ندارد البته بهتر است همیشه برای درمان با افراد حاذق مشورت کنید. روز خوش