درد زایمان در هفته ۳۷ بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 128 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من هفته ۳۷ هستم با توجه به دردهایی که دارم (کمردرد و درد پریودی و درد استخوان قسمت واژن) اگر زایمان کنم نی نیم آسیب نمیبینه از نظر تنفسی؟ اصلا اینا درد زایمانه؟ ممنون میشم جوابمو بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در هفته های آخر زایمان مادر دردهای کاذب را تجربه میکند. دردهای واقعی منظم هستند و ریتم خاصی دارند و با گذشت زمان بر شدت آن افزوده میشود و با مسکن آرام نمیشود. وضع جنین بعد از هفته ۳۶ تقریبا تثبیت میشود پس نگران نباشید و در صورت بروز هرگونه مشکلی با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

تجربه شما

ممنونم از وقتتون.