تکان خوردن جنین ها در بارداری دوقلو

سلام من دوقلو باردارم و هفته ۲۳ هستم . ۳ تا سوال دارم .

۱. چجوری مطمئن بشم که هردوتا بچه ها تکون میخورن؟

۲. فقط وقتی دراز میکشم و گاهی میشینم تکون احساس میکنم .این طیبعیه.؟

۳. از کی باید روی تکونهاشون حساس باشم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام

۱- اطمینان از حرکت هر دو قل در بارداری دوقلویی امکان پذیر نمی باشد .فقط بوسیله سونوگرافی از حرکت هر دو مطمئن می شویم.و هر گونه شنیدن صدای قلب یا احساس حرکت توسط معاینه کننده بصورت شنیدن واحساس حرکت حداقل یک جنین گزارش می شود.

۲- در این سن بارداری به همین صورت احساس می شود و بالاترین تعداد حرکتی که توسط مادر احساس می شود در ۳۲ هفتگی است.

۳- هر زمان احساس کاهش حرکت جنین داشتید ،یک لیوان شربت شیرین میل کنید بعد به مدت ۱ ساعت روی دست چپ دراز بکشید در حالی که دست راستتان  روی شکم خود قرار داده  احساس ۴ حرکت زیر دست راست خوبه ،کمتر از آن باید به پزشک مراجعه کنید