سلام سوال من در زمینه مساله مالیِ من خانه دارم درآمدی ندارم همسرم بهم پول توی جیبی مشخص نمیده اگر هم بده خرج خونه میکنم اونم بهم میگه خیلی خرج نکن در کل اختیار مالی ندارم استقلال مالی ندارم اگر هم حرفشو بزنم میگه تو پولکی هستی و پول برات مهمه واقعا خسته شدم بعد از ده سال ازدواج کردن هیچ اختیاری ندارم اگر یه موقع بدون اطلاعش چیزی بخرم ناراحت میشه و بحث پیش میاد من چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

خوب بهتره بررسی کنید ببینید دلیل صحبت همسرتون که  می فرمایند شما پولکی هستید چیه ؟؟

خوب سهم خودتون و همسرتون در عدم اطمینان مالی به شما چیه؟؟

این که عقل معاش شما چقدر است یعنی چقدر پس انداز دارید؟

این که خودتون تا حالا فکر کردید بتونید درآمدی برای خودتون داشته باشید و این که در مورد احساسی که دارید در فضایی دوستانه با همسرتون صحبت کنید و احساس تون رو با ایشون در میون بگذارید تا ایشون متوجه بشن چقدر این مسئله باعث ناراحتی شما شده

تجربه شما

اون میگه پولکی ام چون از این راه به هدفش که ندادن پول به منه میرسه چون من برای اینکه ثابت کنم بهش حرفشو نمیزنم و اینکه به همین راحتی نمیشه صحبت کرد اونم دوستانه یا هر طوری تبدیل به بحث میشه چون همسر من خودشو قبول داره و کلا با داد و بیداد همیشه به هدفش رسیده اون حتی واسه پس انداز منم تصمیم میگیره برای اونم باید جواب پس بدم من نظرم این که خودم مقصرم چون از اول برای خودم ارزشی قائل نشدم حتی آرایشگاه هم نمی‌رفتم خودم کارامو میکردم تازه بعد از ده سال میرم اونم غر میزنه میگه موهاتو رنگ نکن

@faeze#60

سلام دوست گرامی

به نظر میرسه استقلال مالی یه نیاز روانشناختی شما باشه که در رابطه زوجی شما برآورده نمیشه و این موضوع شما رو ناراحت کرده به هرحال عدم ارضای نیازهای روانی در رابطه باعث نارضایتی از سوی آنها می شود به شما پیشنهاد می کنم با همسرتون در مورد این نیازتون صحبت کنید و در کنار اون تلاش کنید توانمندی خودتون رو ارزیابی کنید و نقاط قوت خودتون رو پیدا کنید و تلاش کنید خودتون به این استقلال مالی که براتون مهم هست برسید