استفاده از کاندوم لذت جنسی را کم میکند؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 676 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید... من اگر خدا بخواد در شرف متاهل شدن هستم.... خواستم بپرسم کاندوم واقعا لذت جنسی رو کم میکنه؟ چه نوع و چه مارکی کاندوم بهترینه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این مورد به نظر شما بستگی دارد و صحبت در مورد کاهش لذت رابطه به خاطر استفاده از آن در هر فردی کاملا متفاوت است و الان در بازار تنوع محصول بسیار زیاد است میتوانید شخصا تجربه کنید. روز خوش

تجربه شما

سلام بهتره از کاندومهای خیلی نازک در بازار استفاده کنید ضمنا نگران پاره شدن کاندوم نباشید چون بطور کامل تست شده اند