سلام خسته نباشید من مدت طولانی سعی کردم وزنمو کم کنم الانم تاحدودی کم کردم ولی یک مشکل بزرگم شکمم هست که به حالت دو تیکه و بدفرم شده من الان آرامش روحی و اعتماد به نفس ندارم بخصوص شوهر من خیلی تیکه میندازه و سرزنش میکنه لطفا به من راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدم که چربی شکمم کم شود من ورزش سه روز در هفته میرم و شیرینی جاتم نمی خورم ،الان نزدیک 8 ماه هست که وزنم حوالی 67،68 کم و زیاد میشه قدمم 64 هست

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام روزتون بخیر
اگر سلولیت باشه با رژیم و ورزش حل نمی شه و حتما نیاز به دستگاه کمک لاغری هست
ولی اینکه 8 ماهه وزنتون تغییر نکرده یعنی رژیمتون اشتباهه بنابراین مراجعه بفرمایید مشاوره تغذیه و رزیم صحیح دریافت کنید
موفق باشید