تورم لنف زیر بغل

سلام . من حدود دوسال درگیر خودبیمارانگاری بودم و روی سینه ی چپم و زیربغلم‌ حساس بودم من چندبار در طی این دوسال سونو دادم و نرمال بوده فقط به خاطر معاینات زیاد و بیش از حدم در ناحیه زیربغل و بالای سینه باعث التهاب و ورم لنفای ری اکتیو شدم من خود بیمارانگاریمو درمان کردم ولی بعد گذشت دو ، سه ماه هنوزم این لنفا گاهی تی معاینه حس میشند چه کنم دوباره به حالت عادی برگردند ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
چه خوب است که نسبت به مشکلتان خودآگاهی پیدا کردید. اگر بررسی های لازم را انجام دادید و مشکلی ذکر نشده نگران نباشید. دوباره بر مشکل خیالی تمرکز نکنید و خودتان را درگیر مسائل مهم تری کنید‌. روز خوش