علایم و احتمال بارداری

سلام خسته نباشید. من 25 موعد پریودم بود که از 24 تا 28 به صورت خفیف  فقط لکه بینی قهوه ای داشتم بدون درد. بعد اون که تموم شد یکم احساس ضعف سرگیجه تهوع صبحگاهی یبوست و سردرد و کمی درد در زیر شکم و کمرم حس میکنم. آیا به نظرتون باردارم؟ بی بی چک رو چند روز بعد از اتمام لکه بینی میشه استفاده کنم؟ آیا لکه بینی نشانه ی قرار گرفتن جنین در رحم است یا بازم باید نگران حاملگیه خارج از رحم باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما احتمال بارداری وجود دارد بنابراین بهتر است از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.