اقدام به بارداری و مصرف اسید فولیک

 سلام میشه راهنمایی کنید من ۲۱ سالمه و در اقدام هستم چهارشنبه پریودم تموم شد. دوبار اقدام کردم باردار نشدم هنوز میخواستم بپرسم خروج مایع منی تا چه مقدار طبیعیه ؟ من قبل از اقدام اسید فولیک خوردم ۱۰۰ عدد باید تا زمانی که باردار میشم بخورم ؟ ۱۰۰ تا که تموم شد دیگه نخوردم خواهش میکنم پاسخ بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در هر بار انزال  بالای ۲۰ میلیون اسپرم وجود دارد که وجود یک اسپرم برای باردار شدن کافی است طبیعی است که بعد از نزدیکی  مقداری از مایع منی از داخل واژن خارج می شود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد بهتر است یک مدت فاصله گذاشته بعد به محض مثبت شدن تست بارداری  مجدد شروع به مصرف  قرص اسید فولیک کنید موفق باشید.