سلام. الان یازده روز از تزریق پروژسترونم میگذره پریودم نیومده آیا ممکنه باردار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز تا ۱۴ روز بعد از تزریق آمپول پروژسترون زمان دارید تا پریود شوید اگر پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.

تجربه شما

در ضمن من سه هفته پیش لکه بینی شبیه رگه خون قهوه ای روشن داشتم ابدا سابقه لکه بینی نداشتم آیا ممکنه اون لکه بینی لانه گزینی بوده باشه؟

@سراب۱۳۶۴

احتمال بارداری وجود دارد اما از روی علائم نمی توان صد درصد تشخیص بارداری را داد  به همین علت اگر تا ۱۴ روز بعد از تزریق آمپول پروژسترون  پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.

از پاسخگویی شما متشکرم .امروز روز ۱۲همه که از تزریق پروژسترونم میگذره سینه هام کمی درد داره آیا میخوام پریود شم یا علامت بارداریه؟