اضطراب جدایی در کودک دو ساله

سلام. من یه دختر ۲۸ ماهه دارم، بخاطر شغل باباش که دو هفته از ماه خونه نیست من و دخترم اکثرا تنها هستیم، دخترم اکثر اوقات همش دوست داره یکی پیشش باشه و تنها تا دم در هم نمیره حتی بخوام برم دستشویی میاد دم در وایمیسه  ،حتی تو اتاقش تنها نمیمونه و بیرون که میریم جایی مثل پارک اگه ببینه بچه ها جیغ میزنن زود میاد پیش من، همش انگار میترسه،از مردای غریبه یه واهمه ای داره اگه بخوان حتی نزدیکش بشن خیلی گریه میکنه من یکم نگرانم،اینم بگم هیچوقت نبوده که  از خودمون دور باشه بخواد با کسی خصوصا یه آقا تنها باشه، هیچوقت پیش نیومده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر دوست عزیز:
در مورد مسئله ی فرزند شما  پیشنهاد می کنم:
- از پدر بخواهید در زمان هایی که ماموریت نیست هر روز تکنیک زمان کیفی را اجرا کنند(در اینترنت سرچ کنید: تکنیک زمان کیفی).
- هر روز با کودک به مکانهای عمومی و اجتماعی بروید.(از جاهای خلوت تر و برای مدت کوتاه ماندن شروع کنید کم کم مکانهای شلوغ تر و برای مدت طولانی تر را امتحان کنید و دایم مکانهای جدید را امتحان کنید.)
- فاصله تان با کودک را کم کم زیاد کنید و برای این که برایش قابل پیش بینی باشد این کار را با شمارش انجام دهید.
- بازیِ قایم باشک را انجام دهید هر روز و در مکان های مختلف.
- در صورت تداوم مشکل به روان شناس کودک مراجعه کنید.
سربلند باشید مثل شمشاد