اعتیاد به فضای مجازی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 450 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من روزی ۸-۹ساعت رو تو فضای مجازی میگزرونم لطفا راهکارهای عملی بدین که بتونم ساعتهارو کم و کمتر کنم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

راه کار عملی این هست که این اعتیاد رو کم کم کنار بزارین

امروز یک دفتر بردارید و جدولی تهیه کنید زمان های استفاده از موبایل و تبلت و... رو یادداشت کنید، در قیمت دیگه ای هم کار های جایگزین رو بنویسید

اگر امروز 8 ساعت وقت برای اینترنت گذاشتین فردا 15 دقیقه رو کم کنید و با کارهایی که به عنوان جایگزین انتخاب کرده بودین این زمان رو پر کنید، مثلا 15 دقیقه پیاده روی، یا انجام حرکات ورزشی در منزلتان. فردا به آین 15 دقیقه 10/15 دقیقه دیگه اضافه کنید و مثلا یک ماسک صورت بزارین

هر روز اگر 10 دقیقه از وقت رو کم کنید بعد از چند روز تغییر خیلی زیادی رو خواهید داشت

در درجه اول اراده کنید و مقداری هم خودتان رو مجبور کنید تا بتوانید تو وضعیت موجود یک تغییر مثبت ایجاد کنید

بعد از چند روز که زمان ها رو یادداشت میکنید خودتان از دیدن تغییر در ساعت ها از خودتان انگیزه خواهید گرفت