وازکتومی و اقدام برای بارداری مجدد به روش آی وی اف

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 271 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.ما یک  پسر ۱۱ ساله داریم که بدون مشکل بار دار شدم.همسرم ۴ سال پیش عمل وازکتومی  انجام داده باز میخوایم بچه دار بشیم وتعیین جنسیت هم بکنیم .باید ای وی اف کنیم؟ لطفا هزینه ی دقیقا برام بگید ؟ تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزیز همسر شما باید به متخصص ارولوژی مراجعه نمایند تا این مسئله بررسی شود ضمنا تعیین جنسیت صد در صد نیست ونمی توان تضمینی برای کسی تعیین جنسیت انجام داد این طور نیست که  به روش آی وی اف حتما بارداری صورت بگیرد زیرا ۳۰ در صد به روش آی وی اف احتمال بارداری وجود دارد اگر مشکل همسر شما برطرف شد بهتر است به صورت طبیعی برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.

تجربه شما

سلام.ممنون از لطفتون