سلام و خسته نباشید دخترم پنج سالشه و سه چهارتا  از ناخن های دست و دوتا از ناخن های پاهاش از وسط باد کرده  جوری که انگار زیرش هواست و بلند شده ویکی از ناخون های پاش حس میکنم دوتیکه شده و داره میفته تورو خدا این چیه و چه طور درمانش کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام. بهتره دیده بشه ولی احتمالا حدود یک یا دو ماه پیش بیماری ویروسی گرفته که دستها و پاها و دور دهانش دونه زده؟
اگه بله مربوط به همون ویروس هست و مشکلی نداره ناخنها میریزن و جاشون ناخن جدید در میاد و هیچکاری نیاز نداره