راضی کردن شوهر برای بچه دار شدن

سلام خسته نباشید

شوهرم قبلا ازدواج کرده و یک پسر 10 ساله دارد

منم ازدواج دومم هست

ما الان 2 ساله ازدواج کردیم ولی شوهرم راضی به بچه دار شدن نمیشه

من صبح تا شب تو خونه تنهام و بیرون نمیرم

دارم افسرده میشم دلم بچه میخواد ولی شوهرم میگه ممکنه پسرش حسودی کنه چون اصلا مادرش نمیاد دیدنش و پیش ما زندگی میکنه

از طرفی میگه بچه بیاد نسبت به من بی تفاوت میشی

و از طرفی شرایط مالی رو بهانه میکنه ولی ضعیف نیستیم متوسط هستیم

بیشتر بخاطر پسرشه

چجوری راضیش کنم؟

ضمنا چند باری به پسرش گفتم به بابا بگو داداش میخوام اونم گفت ولی شوهرم گوشش بدهکار نیست

شوهرم متولد 66 هست

و خودم 74

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما دوست گرامی

خوب نگرانی همسرتون قابل درک هست و این که شما هم تمایل دارید فرزند داشته باشید نیز قابل درک هست

موضوع داشتن فرزند موضوعی است که تمایل و توافق هردو زوج رو طلب می کنه و تمایل یکطرف کفایت نمی کنه به هر حال همسر شما دچار نگرانی و ترسهای هست که بخشی از اونها مربوط به شماست  و خود ایشون هم عنوان کردند که خوب بخشی از اون واقع گرایانه است و به هر حال آمدن یک فرزند دیگه در ارتباط شما تاثیر میگذاره به شما پیشنهاد می کنم با همسرتون بیشتر صحبت کنید و بدون دفاعی شدن و قضاوت ترسها و نگرانی های ایشون رو بشنوید و سپس بپذیرید و تایید کنید و این رفتار تا حدی استرس و نگرانی ایشون رو کم می کنه چون شنیده شده و درک شده و بعد از ایشون بخواهید. هر دو با هم راه حلی برای هر کدام از این نگرانی ها پیدا کنید تا اگر فرزند دار شدید مشکلات به حداقل برسه