ارتباط پیامکی همسرم با همکارش

سلام . من خانم 34 ساله و همسرم 44 ساله هست. ما 11 ساله که ازدواج کردیم.  اوایل مشکلات زیادی با هم داشتیم هم به لحاظ مالی و هم روحی تحت فشار بودیم. البته الان حدود 6 ساله که مشکلاتمون کاملا حل شده . 3ساله پیش همسرم گفت میخواد با یکی از همکارهای قدیمیش تو تلگرام ارتباط برقرار کنه . من هم قبول کردم . بعد از یه مدت دیدم روابط از تلگرام خارج شده و به هم پیامک هم دادن . خانومه وضع هوارو پرسیده بود و همچنین برنامه ی ساعات کاریش رو گفته بود. اون خانوم از شهر ما رفته الان سالهاست که بعد از طلاق رفته شیراز. بعد من از این قضیه پیامک ناراحت شدم و به همسرم شکایت کردم که روابطشون فراتر از حد معمول شده . همسرم قسم خورد که چیزی بینشون نیست و گفت باشه من رابطمو قطع میکنم . دوباره یه روز دیگه دیدم خانومه زنگ زد . به همسرم گفتم تلفونو جواب بده بزن رو اسپیکر . همسرم قبول کرد . بعد خانومه با یه لحنی گفت این چیه واسه من فرستادی همسرم گفت چیزی نفرستادم و بعد متوجه شدیم همسرم برنامه ایمو رو نصب کرده و یه پیامک دعوت خود به خود رفته واسه این خانوم. بعد از حدود یک سال و نیم که خبری ازش نبود به گوشی همسرم پیامک داد حالم بده . شوهرم باهاش تماس گرفته بود گفته بود ببخشید اشتباه فرستادم. امسال عید تو تلگرام پیام گذاشته بود پام تو گچه حالم بده . به شوهرم گفتم این چیه انکار کرد گفت به خدا من حالشو نپرسیدم . زنگ زدم به خانومه بهش گفتم دیگه بس کن چرا انقدر مزاحم ما میشی و ... اونم گفت دیگه پیام نمیدم. وقتی سابقه تلگرام همسرمو نگاه کردم دیدم 2 سال پیش شوهرم واسش نوشته سلام عزیزم صبح قشنگت بخیر . به شوهرم گفتم یه مشت حرف الکی بهم تحویل داد .از اون موقع به بعد آرامش ندارم همش به اون جمله فکر میکنم و حس میکنم همسرم با وجود اینکه خیلی خیلی برای من خوبه داره بهم خیانت میکنه. سر دوراهی موندم از طرفی واقعا هوامو داره و همه جوره تامینم میکنه از طرفی فکر و خیال امانم رو بریده . کمکم کنید راه درست کدومه . داره خیانت میکنه و این همه خوبی برای لاپوشونیه یا اشتباهی کرده و درس گرفته و داره جبران میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل مدیر امور مالی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
در شرایطی که شما قرار دارید و بیان کردید باید بگم اولا بهتر هست به همسرتون اعتماد کنید و اینکه همسرتون میگه خبری نیست و ارتباطی وجود نداره اصرار نکنید که نه حتما خبری هست .بهتر است شما ارتباط خودتون خراب نکنید بلکه بیشتر و بهتر کنید . اینکه شما محبت همسرتون رو چی ببینید دست خود شماست ادمها خودشون انتخاب میکنن که چطور قضاوت کنن یا بهتره بگم با چه دیدگاهی ببینن .اما پیشنهاد میکنم با همسرتون در خصوص نیاز و خواسته خودتون صحبت کنید ایشون از دیدگاه خودشون دارن محبت میکنن اما برداشت شما چیز دیگه ای هست. به جای افکار منفی و پیشنهاد میکنم به نقاط قوت همسرتون فکر کنید و به خودتون یادآوری کنید شما شرایط سخت رو گذروندین و کنار هم بودین .یادآوری روزهای خوش قبلی خیلی میتونه کمک کنه.موفق باشید